Öreges Nyitás - 2006. december 13.

A Bolyai Club Wiki wikiből
A lap korábbi változatát látod, amilyen Vijja (vitalap | szerkesztései) 2012. június 27., 23:33-kor történt szerkesztése után volt. (Új oldal, tartalma: „=Fefe beszámolója= <tt>----- Original Message -----<br> From: "Ferenc Zsigri"<br> To: "Öreg Bolyaisok Listája"<br> Sent: Friday, December 15, 2006 7:25 AM<br> Su…”)

(eltér) ←Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)

Fefe beszámolója

----- Original Message -----
From: "Ferenc Zsigri"
To: "Öreg Bolyaisok Listája"
Sent: Friday, December 15, 2006 7:25 AM
Subject: Re: [Oregbc] retro-nyitas


Végre magamhoz tértem. Kedd este óta. Írni még nem tudok.

Megjegyzések: Büdös bunkók voltunk, mert

  1. Totit zavartuk ki boltba pálinkáért (ráadásul nem is szereti a pálinkát [beteges természetre vall]) - a valóságban ő volt utcai ruhában (én készültem még papuccsal is)
  2. nem maradtunk ott takarítani - ez tény, mea culpa, de szvsz nem hagytunk nagyobb gányt, mint előtte volt :-).

Ezenkívül történt:

  1. Felfedeztük Hajas László juniort
  2. Balu kiszolgálói teljesítménye figyelemre méltó, javaslom a tiszteletbeli pultos-fiú cím adományozását (a szilveszteri hagyomány folytatásaként)
  3. Még jó, hogy volt köztünk régésznek látszó személy, mert volt esély felderíteni, mi az az "ojjektumnak" látszó tárgy, ami a mikrot tartó polc alatt élt - nem sikerült, de répára tippeltünk, hisz az mindenben van
  4. Akárki akármit mond, hogy mennyit ittam (csak egy max két sör és pálesz volt), én NEM voltam annyira részeg, hogy levágassam a hajam, és annyira sem, hogy ezért fizessek :-)
  5. Az egyetemen most már intézményesítetten oktatják az alkoholizmust: vannak alk-mat szakosok.
  6. Nassanyi kibasz jó tojinokit csinált.
  7. A fiatalok még mindig jó fejek, bár azt hittem többen jönnek...
  8. Toti még mindig nem normális (szerintem már 'Manó'-i magaslatokban szárnyal, most nem idézném itt pár beszólását, de megrendítő erejű volt)

Mindezek után már alig várom a februári balhét, ahol egyszerűen csak jópofák leszünk...


Utóirat: Beépített ügynökünk, Nagy Sándor alias Hajas László junior jelenti a helyszínről: Béláim! A foglalkozás elérte célját. A hangulat kitűnő volt. A fiatalok is sürögtek-forogtak, nem csak "öregnyitás" volt! És a tojinoki - na nem azért mert én csináltam :-) - k.jó volt. Hajnal 2-kor értem haza, sofőrsegéllyel.:-) Tud valaki olcsón parókát? Bár pénzem az van :-)