Klubtag oldalsablon

A Bolyai Club Wiki wikiből
A lap korábbi változatát látod, amilyen Zsolooo (vitalap | szerkesztései) 2013. május 18., 15:36-kor történt szerkesztése után volt. (Így hozz létre klubtagról szóló oldalt:)

(eltér) ←Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)

Így hozz létre klubtagról szóló oldalt:

(Ha nincs még jogod szerkesztéshez, akkor regisztrálj!)

  1. A Tagok oldalról kiindulva keresd meg magad, ha nem találod, akkor szerkeszd az adott oldalt, és értelemszerűen add hozzá magadat.
  2. Illeszd be az alábbi sablont és a tartalmi részeknél helyettesítsd a mintaszöveget a célszemélyről szólóval. Nyugodtan bővíthetitek is új bekezdésekkel.
  3. A formázásról röviden: "== cím ==", "=== cím ===", stb. használatával különböző szintű címeket tudsz csinálni. Részletesebben: [1]
  4. A linkelésről röviden: [[ ]] között wiki-n belüli hivatkozást csinálsz, itt az oldal nevét kell csak pontosan beírni, ebből érdemes minél többet használni. Külső internetes hivatkozást pedig [ ] közé kell írni. Részletesebben: [2]
  5. Tölts fel képet magadról a baloldali "Fájl feltöltése" menüpontból és cseréld ki arra a megahertz.jpg -t a szövegben. (ha nem szeretnél képet feltölteni, akkor azt a sort töröld)
  6. Ha kész, akkor mentsd el, előtte érdemes az "Előnézet megtekintése" gombra kattintani.

Néhány elkészült oldal ihletadónak:


[[Fájl:megahertz.jpg|thumb|A képen Megahertz egyik hajdani karácsonyi vacsoráján kiéhezve várja a klubtagok főztjét.]]

Megahertz (Született: 19??.??.??, B alagsor) születésétől fogva a [[Bolyai Club örökös tagja]], származását tekintve az alternatív vonalat képviseli, szabadidejében űrlényként tevékenykedik, a B alagsort ritkán hagyja el.

== Bolyais keresztszülők ==

Megahertz létezése nagyobb csoda, mint a szeplőtlen fogantatás, neki se keresztapára, se keresztanyára nem volt szüksége a klubtaggá váláshoz.

== Korai évek ==

Meghertz egy korai [[ShowHajtás]] hevében született meg, sajnos testvéreinek ki- és hollétét mára homál fedi.

== Egyetemi évek ==

Sajnálatos módon származásából kifolyó okok miatt az egyetemre nem vették fel, de a kollégiumban szerencsére hivatalos szervekkel történő konfliktusok nélkül sikerült eddig meghúznia magát a [[Tagok|klubtagok]] nagy örömére.

== Bolyais tevékenységek, szerepkörök, tisztségek ==
=== [[2013]] ===
[[Bolyai titkainak őrzője]] : Naphosszat ül, fekszik, áll, vagy éppenséggel lóg valamelyik klubhelyiségben, figyeli az ott történő eseményeket, sok-sok mindenre fényderülne, ha mesélni tudna. De Ő megmarad a [[Bolyai Club]] örök titkárának.

=== [[2008]] ===
Az [[egymilliomodik palacsinta]] megsütője : [[Harmincadik szülinap|Bolyai Club 30. szülinap]]


== Hivatkozások ==
Megahertz facebook oldala: [http://www.facebook.com/bc.megahertz]