„Martin (Magyar Martin)” változatai közötti eltérés

A Bolyai Club Wiki wikiből
(Korai évek)
(Egyetemi évek)
7. sor: 7. sor:
 
== Egyetemi évek ==
 
== Egyetemi évek ==
  
2013-ban iratkozott be az ELTE-IK Programtervező Informatikus BSc képzésére.
+
2013-ban iratkozott be az ELTE-IK Programtervező Informatikus BSc képzésére, úgy hallotta ott nem kell tanulni.
Az egyetem első évét teljes sikerrel vette.
+
Ezzel egy időben jelentkezett a Bolyai Clubba is. Ez a jelentkezés eléggé megosztotta a klubbot, de végül 98%-os arányban (177 szavazattal) megszavazták a bekerülését.
2014 nyarán a Burger King alkalmazásába került. Sokáig bírta, jóval tovább mint hasonló cipőben járó klubtársai.
+
Az egyetem első évét teljes sikerrel vette. Bár matekból sosem volt egy zseni, azt hamar megtanulta, hogy  érdemjegyei a gyökfüggvény inverze szerint alakulnak és konvergálnak a nullához (x eleme R, x > 0).
  
 
== Bolyais tevékenysége ==
 
== Bolyais tevékenysége ==

A lap 2016. december 8., 12:41-kori változata

Magyar Martin (1994.07.03. Szombathelyre tippelek - ) Táplán szent keresztese, a parkour fejedelme, egykori Burger Kinges szabadságharcos, a pokemonok nagymestere.

Korai évek

Korai éveiben falun tőtötte a hurkát, meg oszt kergette a disznaukat is. Már gyermekkorában is tudta milyen az a kömény munka és igyekezett is kerülni azt.

Egyetemi évek

2013-ban iratkozott be az ELTE-IK Programtervező Informatikus BSc képzésére, úgy hallotta ott nem kell tanulni. Ezzel egy időben jelentkezett a Bolyai Clubba is. Ez a jelentkezés eléggé megosztotta a klubbot, de végül 98%-os arányban (177 szavazattal) megszavazták a bekerülését. Az egyetem első évét teljes sikerrel vette. Bár matekból sosem volt egy zseni, azt hamar megtanulta, hogy érdemjegyei a gyökfüggvény inverze szerint alakulnak és konvergálnak a nullához (x eleme R, x > 0).

Bolyais tevékenysége

2013 őszén a KCSSK koli GT-jén a Bolyai Club által patronált Haccsereg csoportba osztották, csopvezei Bözsi és Aurél voltak. 2013-ban részt vett a fiatalos karivacsin. 2014 áprilisában szerepelt a Punkos Tesók Pánk bán című színdarabjában, Ottót alakította. 2015 ItthnoSH Showhajtásán az előfeladatok közül az ereklyék felelőse, a hátrefele nyilazó számszeríj feltalálója.

Kollégiumi tevékenysége