„Showhajtás 2006” változatai közötti eltérés

A Bolyai Club Wiki wikiből
1. sor: 1. sor:
[[Image:sh2006.jpg|frame|Pólóterv - készítette: [[Sanya Rábel Sándor|Sanya]]]]
+
[[Image:sh2006.jpg|frame|Pólóterv - készítette: [[Sanya Rábel Sándor|Sanya]]]] 2006-ban negyedik alkalommal hirdették ki a [[Bolyai Club]] csapatát nyertesnek.
 +
 
 +
 
 
=Kiírás=
 
=Kiírás=
  

A lap 2012. június 27., 22:36-kori változata

Pólóterv - készítette: Sanya
2006-ban negyedik alkalommal hirdették ki a Bolyai Club csapatát nyertesnek.


Kiírás

Making of Movie
Making of Showjatás
Making of Showhajtás


Ééérted? Idén is megrendezésre kerül a Kőrösi Csoma Sándor Kollégium tradicionális kulturális vetélkedője, 2006 november 9-től 12-ig. Az idei téma: a film. Ja, nem: a FILM.

Jelentkezni 2006 október 30-áig lehet Szám Antalnál (A1127-es szoba). A jelentkezés feltételei:

 • Legalább 30 fős csapatlétszám, melyről a listát legkésőbb 2006 október 30-áig eljuttatjátok Szám Antalnak (Tonyó) a KCSSK A1127-es szobájába. A listához mellékeljétek az összes csapattag felelősségvállalási nyilatkozatát is. A listán szereplő embereket bármikor behívhatjuk egy szereplőválogatásra, legyenek közel (természetesen csak a Showhajtás hétvégéjén)
 • A kiírt előfeladatok leadása a megadott időben, azaz 2006 november 9-én 19.00 és 19.45 között
 • A csapat stúdiónak használt helyiségének megnevezése (amennyiben a csapatnak nincs ilyen, kérjük időben jelezze)
 • A hétvége során a rendezvényhez méltó, kulturált viselkedés
 • A csapatkapitány/rendező megnevezése

Az idei Showhajtás is több részből áll, úgyis mint: Előfeladatok, Nedves Est, Péntek Délutáni Hajtás, Premier, Éjszakai Forgatás, Erőnléti Edzés, Díjkiosztó Gála. Sajnálatos módon a Díjkiosztó Gála helyeinek száma korlátozott, és csak a legjobb hat film stábját hívják meg rá (gyk.: aki 2006 november 11-én 12.00-kor a 7., 8., stb. helyen áll, az kiesik). Természetesen a gálán kéretik az alkalomhoz illő öltözetben megjelenni! A Nedves-est idén sem a kollégiumban lesz, de a kollégiumból buszok indulnak.

Előfeladatok

 1. Készítsétek el a stáb első filmjét (színdarabját), mely meséljen el egy történetet a csapatról szokatlan megvilágításba, környezetbe, helyszínre, világba helyezve azt! Nem kötelező valós történetnek lennie, lényeg, hogy közönségcsalogató film legyen (fantasy, sci-fi, akció film, tini-horror, lélektani dráma…) (gyk.: ez lesz a péntek esti színdarab)
 2. Adjátok be az 1. pontban leírt film forgatókönyvét (maximum 12 oldal, 12-es betűméret, 1-es sorköz, papíron)!
 3. Adjátok le a film előzetes költségvetését, hogy a producerek (azaz mi) megpróbálhassanak pénzt keríteni arra!
 4. Írjatok ki castingot a filmetek szereplőinek összeválogatására, hozzátok el a casting hirdetését (plakát, szórólap, médiahirdetés)!
 5. Hozzátok el a végül beválogatott színészek (minimum 10 fő) fényképes önéletrajzát és motivációs levelét (papíron)!
 6. Forgassatok rövidfilmet a casting lefolytatásáról (itt mutatkozik be a csapat)! A leadott rövidfilmhez hozzatok azt lejátszó médiaeszközt vagy szoftvert (számítógépünk lesz, videónk, tévénk nem)!
 7. Rendezzetek állófogadást 2006 november 8-án 20 és 21 óra között a színészek, a stáb és a producerek részére (nyilván a kollégium területén). Hívjátok meg rá a producereket és a többi stáb tagjait is, természetesen a megfelelő protokolláris követelményeknek eleget téve!
 8. Készítsetek a filmetek történetén alapuló képregényt 8-12 oldalon, melyből a néző megismerheti a szereplők múltját, jellemét, esetleges különleges képességeit (papíron)!
 9. Szerkesszetek egy pletykalapot, sztár-horoszkóppal, paparazzi fotókkal, szaftos történetekkel, címlapon a Ti filmetekkel, 4-6 oldalon (papíron)!
 10. Készítsétek el a film Soundtrack CD-jét, 4-5 saját számmal!
 11. Készítsetek rendezői széket, mely egyaránt legyen hasznos, esztétikus és rendezői! Nem árt, ha a szék elbírja a rendezőt. Szükség lesz rá a Gálán.
 12. Készítsétek el filmetek trailerét! (szabályok lásd 6. feladat)
 13. Tervezzétek és kivitelezzétek a film utcára is kikerülő óriásplakátját! Figyelem: ez egy film plakátja, nagy legyen és figyelemfelkeltő!
 14. Reklámozd a filmet Budapest utcáin és hírközlő médiáiban! Igazold is ezt!
 15. Gyártsatok 70 darab 1-től 70-ig sorszámozott VIP-jegyet a filmetek premierjére, melyet majd kiosztunk a többi stáb tagjai között!
 16. Készítsetek 2007-es lapozgatós falinaptárat a filmről! (ezt visszaadjuk)
 17. Hozzatok minél több filmről filmes plakátot! (na, ezt nem adjuk vissza) Természetesen a kollégium különböző helyeiről letépett plakátok nem érvényesek, csak legálisan szerzett plakátokat fogadunk el.
 18. Vigyetek a Nedves Estre egy 1 négyzetméteres, úszásra képes szigetet, mely fa és fém alkotóelemmel nem rendelkezik!
 19. Szintén a nedves estre kéretik vinni minél viccesebb úszósapkát, fürdőruhát, papucsot és fürdőköpenyt!
 20. Gyűjtsetek és hozzatok minél több filmtörténetileg jelentős tárgyat! (például: Darth Vader sisakja, Ben Hur szekere, Chaplin botja…)

Bónusz: vegyétek rá Kekit erőszak nélkül, hogy az esti WoW-ozás helyett menjen le fél órára focizni. Minél több szervező legyen jelen.