Showhajtás 2003

A Bolyai Club Wiki wikiből

Felhívás Showhajtásra

Minimum 30 fős csapatok jelentkezését várjuk a 2003. november 14.-15. megrendezendő Showhajtás vetélkedőre. A vetélkedőt hagyományosan az ELTE Budaörsi úti kollégiumában tartjuk. A két napos megmérettetés, mind szellemi mind pedig fizikailag terhelő feladatok csimborasszóját nyújtja a nevezőknek.

További fontos információk:

Nevezés időpontja: 2003.XI.6.(csüt) 21.00 óra TTK-s Igazgatói.

Feltételek: csapatnévsor leadása, csapatkapitány megnevezése, elérhetősége, csapatbázis meghatározása.

Előfeladatok leadása: 2003.XI.13.(csüt) 21.00 TTK-s Igazgatói.

November 13-án leadandó előfeladatok:

1. Alapítsatok Egyetemet! Mindenképpen várjuk az alapító okiratot, igazolást az akreditációról, ESZMSZ-t, pecsétet, az Egyetemetek indexét (ebben fogunk nektek pontozni), tanterv, UV csekk. (Csatolni lehet még sok egyebet, ami a fantáziátokon múlik, pl.: egyetemi tervrajzok, makett, hallgatói jogviszony igazolás mintája, a felvételi rendszer kidolgozása, tájékoztató, és még nagyon sok más.)

2. Készítsétek el a csapatotokat bemutató referencia anyagát (videó, fénykép, szerepeljen benne a csapat egy mai sláger átírásával készített indulója, illetve minél több információ a csapatról, csapattagokról. Digitalizált változatokat előnyben részesítjük [Nagyon!!!].)

3. Gyűjtsetek minél több egyetemi dékáni fejléces papírt az egyetem pecsétjével, és a dékán aláírásával.

4. Hozzatok minél több rektorról, a saját háza előtt készített fotót.

5. Reklámozzátok minél jobban a showhajtást, és dokumentáljátok is ezt!!!

(Preferált helyszínek: ELTE épületek, Schönherz, Sas hegy, Blaha Lujza tér)

Egyéb előfeladatok:

1. A pénteki színdarab címe: Egy napom az Egyetemen. A párbeszédeken alapuló, maximum 20 perces műveket a pontozásnál előnyben részesíti a zsüri. A következő szavak nem hangozhatnak el: Egyetem, TO, vizsga, UV, előadás, index, gyakorlat, tanár, büfé, sör. Kötelezően szerepeljenek benne a következők: Eötvös Lóránd, Mr. Bean, Sigmund Freud, bögyös maca, kínai űrhajós, Tv-torony, részsecskegyorsító, babfőzelék, komposzt, ökoszisztéma.

2. A Showhajtás hetében rendezendő kulturális rendezvények rendszeres látogatása.

3. Szerezzetek be 2 biciklit, és a Showhajtás végéig álljon a rendelkezésetekre.

A kiírással és a vetélkedővel kapcsolatos kérdéseiteket feltehetitek norcen@freemail.hu és hali@csoma.elte.hu Email címeken.

Budapest, 2003-10-21                                         Szervezők