BAMBI I. (2007)

A Bolyai Club Wiki wikiből

Meghívó

„Bezzeg a mi időnkben!...” – sóhajtanak fel az öregek – és igazuk van! És ezt a fiatalok baromira utálják – és igazuk van!

Ezt az ellentmondást próbáljuk feloldani

2007. február 17-én, szombaton

„Akkoriban még a labda is szögletes volt!” – mondják és mondták sokan, és még mondani is fogják, amíg világ a világ. Nos, mi megpróbáljuk bemutatni a labdát, amivel mi játszottunk anno. És ti megnézhetitek! Hogy tényleg, vazze’… ez is gömbölyű! És ezeknek az öregeknek is olyan emberformájuk van, ha néha be is szólnak... Szép „esetek” lesznek! Pl. ’86-os diákigazgató fog kiszolgálni ’86-os születésű kollégistát… hát nem sok ilyen lehetőség adódik az ember életében… és ez mindkét oldalra igaz. (vazze’ ez majdnem lemaradt, vazze’! )

Elismerjük és nyíltan a helyszínen be fogjuk vallani azt, hogy nekünk könnyebb volt, mert más világ volt – minden tekintetben. És kihagyjuk ebből a politikát, bár az is ölég más volt. Csupán azt hozzuk vissza egy estére, ami adott esetben nagyon fontos a kollégistáknak, főleg azoknak, akik közösségi életet élnek: a 3,50-es palacsintát és a 9,50-es csapolt sört (És ezek forintban értendők!). A 3,60-as kenyeret és az 550,-Ft-os koleszdíjat sajna’ még nekünk sem áll módunkban visszahozni – egyelőre. De ha Nassanyi miniszterelnök lesz, a kormányalakítási tervek már készen állnak… ennyit mondhatok!

És persze még egy dolog kell mindehhez – egy jó közösség. De ezt nem kell visszahozni, mert ez most is készen áll: a Bolyai Club napjainkban is működik, mint ahogy itt a Budaörsi (később: Kőrösi) koleszban 1978 óta mindig. És ezt is szeretnénk megköszönni ezzel a rendezvénnyel a mostaniaknak.

És megmutatjuk barátainknak, rokonainknak, üzletfeleinknek és Nyuszi üzletfeleinek egyaránt, hogy innen indultunk!

A rendezvény minden anyagi vonatkozását mi öregek, ill. a Bolyai Club Kollégiumi Alapítvány állja, mely pont ilyenekre is szerveződött 1995-96-ban (vagyis amikor már nagyon látszott, hogy nem úgy megy, mint régen…). A bevételt pedig felajánljuk a 2007 évi Showhajtás díjazására (sült malac és tsai).


És akkor néhány előzetes szó a részletekről:

  • 19.00-kor nyitunk, a rendezvény zártkörű, belépés a B-alagsorba csak tagságival! (nyugi, tagságit a B-portánál 9,50Ft-ért lehet kapni)
  • A Sügérben kakaós, fahéjas és lekváros palacsinta 3,50Ft-ért (MVM 20 db) és csapolt sör 9,50Ft-ért (MVM: 5 pohár), valamint némi üdsi a menthetetleneknek és zsírosdeszka a fogyókúrázóknak. MVM = egy személy által maximálisan vásárolható mennyiség (célunk, hogy sokaknak jusson - és max. Te is visszajössz majd még egy körre!).
  • A hátsó mosókonyhában egérfuttatás, az elsőben rulett (természetesen nem pénzben, hanem palacsintában és sörben).
  • A nagystudiban „Kukkolda” (részletek a helyszínen) (kíváncsi vagy, mi?!?!?)
  • A TFK-s szobában jósda, a WC-ben WC , a táncteremben zene, kulturált szórakozás, széklábak bérelhetők!
  • Nem hagyható ki a tombola sem!...

És az egész alagsor területén móka, vigasság, remélhetőleg. De már a B-portánál meglepetések fognak várni, hogy biztosan ne tudj szó nélkül elmenni a rendezvény mellett…


Egyelőre ennyi beharangozónak, várunk mindenkit szeretettel!


(Még nem is annyira) Öreg Bolyaisok és (Szemtelenül) Fiatal Bolyaisok csapata


És az egész bulit felajánljuk szeretett TTK-s igazgatónk, dr. Jenei Sándor emlékének, aki örökké a Bolyaisok szívében él, de sajnos már nem lehet közöttünk. Pedig jól érezné magát…