Dorka (Kajos Dorka)

A Bolyai Club Wiki wikiből

Kajos Dorka (1993.09.07. Zalavalami - ) Búcsúszentlászló büszkesége, megállíthatatlan téglagyáros, Jocó féken tartója, egykori Burger Kinges szabadságharcos, a Bolyai Club aranytorkú primadonnája.

Korai évek

Egyetemi évek

2013-ban iratkozott be az ELTE-PPK ??? BA képzésére. Az egyetem első évét teljes sikerrel vette. 2014 nyarán részt vett a malomvölgyi Rockmaratonon, s azt követőn Gábural a Burger King alkalmazásába került. Tovább bírta klubtársánál, ám végül ő is otthagyta állását.

Bolyais tevékenysége

2013 őszén a KCSSK koli GT-jén a Bolyai Club által patronált Haccsereg csoportba osztották, csopvezei Bözsi és Aurél voltak. 2013-ban részt vett mind az öreges, mind a fiatalos karivacsin. 2014 áprilisában szerepelt a Punkos Tesók Pánk bán című színdarabjában, Gertrudist alakította. 2014-ben a koli GT Bolyais csopveze Amin és Joe mellett. Ez évben a Junior SH-n induló Bunkós Tesók csapatkapitánya. Azon dal, mely erre a showhajtásra íródott, az ő és SimánMáté nevéhez fűződik. 2015 ItthnoSH Showhajtásán ismét vállalta a koncertes előfeladatot.

Kollégiumi tevékenysége

Több Kultúhét zenei programján előadói színben tűnt fel. 2015 ősze óta a PPK-TáTK DB póttagja.